Jestem ciekaw czy miernik SQM pokaże wynik powyżej 20

Chociaż pocieszające jest to, że tych świecących domów już z połowę ubyło od Świąt. Ale mamy tu taki jeden co...spać nie daje

Zaprawdę powiadam Ci, że w starych księgach zapisano iż demony światła jedynie widłami i ostrewkami można wypędzić i moresu nauczyć. Ważne przy tym nie zapomnieć pogonić również demonów prądu co by takowe nie pomogły wyleźć demonom światła ponownie jeno w innych miejscach materializując ich świetliste ciała
A ja już myślałem, że się zgodzisz na ten pomysł od Marcina z sernikiemSetaarius pisze: ↑05 sty 2022, 23:08Zaprawdę powiadam Ci, że w starych księgach zapisano iż demony światła jedynie widłami i ostrewkami można wypędzić i moresu nauczyć. Ważne przy tym nie zapomnieć pogonić również demonów prądu co by takowe nie pomogły wyleźć demonom światła ponownie jeno w innych miejscach materializując ich świetliste ciała![]()
Ale siara...Midnight9999 pisze: ↑06 sty 2022, 16:16Hej, mimo, że pogoda jutro dopisała to mnie niestety nie będzie nie będzie. Dobrych obserwacji i do następnego!
Zaraz, zaraz! "..nie będzie nie będzie.." to podwójna negacja, więc to znaczy, że jednak będziesz!Midnight9999 pisze: ↑06 sty 2022, 16:16Hej, mimo, że pogoda jutro dopisała to mnie niestety nie będzie nie będzie. Dobrych obserwacji i do następnego!
ASTRO_magda pisze: ↑06 sty 2022, 16:38Zaraz, zaraz! "..nie będzie nie będzie.." to podwójna negacja, więc to znaczy, że jednak będziesz!Midnight9999 pisze: ↑06 sty 2022, 16:16Hej, mimo, że pogoda jutro dopisała to mnie niestety nie będzie nie będzie. Dobrych obserwacji i do następnego!![]()
O kurcze szkoda, będzie nam brakować twojej...armatyMidnight9999 pisze: ↑06 sty 2022, 16:16Hej, mimo, że pogoda jutro dopisała to mnie niestety nie będzie nie będzie. Dobrych obserwacji i do następnego!
Mi też strasznie szkoda ale zdrowie nie dopisało. Jakiś dziś się przeziębiony obudziłem i nie chcę się doprawić na mrozie ani innych zarazićsoader pisze: ↑06 sty 2022, 19:34O kurcze szkoda, będzie nam brakować twojej...armatyMidnight9999 pisze: ↑06 sty 2022, 16:16Hej, mimo, że pogoda jutro dopisała to mnie niestety nie będzie nie będzie. Dobrych obserwacji i do następnego!
W takim razie zapytam nieśmiało, czy ktoś bierze jakiś teleskop?
To się nazywa pech, tyle czekania na pogodę, a jak się trafi jedną bezchmurna noc to przeziębienie bierzeMidnight9999 pisze: ↑06 sty 2022, 19:57Mi też strasznie szkoda ale zdrowie nie dopisało. Jakiś dziś się przeziębiony obudziłem i nie chcę się doprawić na mrozie ani innych zarazićsoader pisze: ↑06 sty 2022, 19:34O kurcze szkoda, będzie nam brakować twojej...armatyMidnight9999 pisze: ↑06 sty 2022, 16:16Hej, mimo, że pogoda jutro dopisała to mnie niestety nie będzie nie będzie. Dobrych obserwacji i do następnego!
W takim razie zapytam nieśmiało, czy ktoś bierze jakiś teleskop?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 53 gości