g_ASTRO_magda pisze: ↑10 lis 2021, 09:38Absolutnie nie wiem o co Wam chodzi z tym kremem i czekoladą
I dlaczego wyzywacie się od "zboczeńców"? Jeu, jeju!
Jeśli chodzi o mnie to mówiłem rzeczywiście o jedzeniu.

g_ASTRO_magda pisze: ↑10 lis 2021, 09:38Absolutnie nie wiem o co Wam chodzi z tym kremem i czekoladą
Na poważnie...ktoś kto przywozi fałszywe PryncypałkiMidnight9999 pisze: ↑10 lis 2021, 15:14g_ASTRO_magda pisze: ↑10 lis 2021, 09:38Absolutnie nie wiem o co Wam chodzi z tym kremem i czekoladą
Jeśli chodzi o mnie to mówiłem rzeczywiście o jedzeniu.O jedzeniu zawsze na poważnie
(pewnie stąd moja nadwaga xD xD)
Jest szansa, że do piątku śnieg stopnieje...
Ty to się masz dobrze
To jest bardzo dobry pomysł, myślę że można by było spróbować połączyć siły, od nas też kilka osób ostrzy sobie pazurki od dłuzszego czasu na taki wypad w bieszczady na 3 czy 4 dni. Wiosna to dobra pora na taki wyjazd. Pozostaje to jakoś sensownie zorganizować chyba tylko
Ja bym się określił po aktualizacji prognozy pod wieczór. Ale jeśli bedzie ok jestem chętny.
Ja niestety z innego regionu.Astro_Piotrek pisze: ↑02 gru 2021, 16:48Chętnie się jutro wybiorę. Czy będzie ktoś jechał w okolicach Oświęcimia czy Katowic i byłby mnie w stanie zgarnąć?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 43 gości