Pierwsze powitanie czyli niech nam żyje...
Re: Pierwsze powitanie czyli niech nam żyje...
Witam wszystkich. Mam na imię Damian i jestem z okolic Bielska. Zaczynam przygodę z obserwacja naszego nieba i przyszedłem tutaj czegoś się od Was nauczyc:)
Cześć.
Zapraszamy zatem na wspólne obserwacje i do aktywnego uczestnictwa w forum. Jeżeli pogoda dopisze to w poniedziałek jedziemy na obserwacje, a potem może we wtorek i w środę. Będzie wiele czasu, żeby pogadać. Jeżeli masz możliwość to zapraszamy.
Edit: wysłałem Ci na PW numer telefonu.
Witajcie,mam na imię Ania i mam już swoje lata
jestem z Pszczyny.Astronomia interesowała mnie od dziecka...od jakiegoś czasu zgłębiam bardziej tą wiedzę, oczywiście na ile czas wolny pozwoli a nie mam go za dużo... mąż,dzieci,dom...ale po 22 szaleje z lornetka i pstrykam bardzo amatorskie zdjecia
coś dla mojej duszy
takie fora to kopalnia wiedzy dlatego postanowiłam dolaczyc
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
Cześć Aniu.
Witaj na forum. Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa a zwłaszcza wyjazdów obserwacyjnych. Głównie z tą myślą forum zostało założone. Starałem się też zebrać najpotrzebniejsze informacje, w kwestii obserwacji, w jednym dziale.
viewforum.php?f=25
Większość z nas jest po ślubach i z dziećmi
Ale jak się da to uciekamy wieczorami, gdy jest dobra pogoda, żeby odpocząć i nacieszyć się pięknem Wszechświata
Witaj na forum. Zapraszamy do aktywnego uczestnictwa a zwłaszcza wyjazdów obserwacyjnych. Głównie z tą myślą forum zostało założone. Starałem się też zebrać najpotrzebniejsze informacje, w kwestii obserwacji, w jednym dziale.
viewforum.php?f=25
Większość z nas jest po ślubach i z dziećmi

Ale jak się da to uciekamy wieczorami, gdy jest dobra pogoda, żeby odpocząć i nacieszyć się pięknem Wszechświata

Chyba starsza panią
A stety niestety to chyba dobrze że ktoś sprowadza nas na ziemie

A stety niestety to chyba dobrze że ktoś sprowadza nas na ziemie

Ja tam bym chętnie odleciał. Tutaj już znam, a tam nie 

Witam wszystkich.
Zdarzało mi się już tu wcześniej bywać, ale teraz to już tak formalnie i urzędowo
.
Jurek
Zdarzało mi się już tu wcześniej bywać, ale teraz to już tak formalnie i urzędowo

Jurek
Cześć witamy i zapraszamy do aktywnego uczestnictwa 

Siemka wszystkim jestem Dawid z Rudy Śląskiej na początek chce życzyć wszystkim czystego nieba bo tego ostatnio to jak na lekarstwo 

Cześć. Witamy na forum.
Zapraszamy do uczestnictwa i wyjazdów pod ciemne niebo.
Zapraszamy do uczestnictwa i wyjazdów pod ciemne niebo.
A jest w planach jakieś spotkanie?
Ja bym dzisiaj pojechał, ale chętnych brak.
No w środku tygodnia to pewnie będzie ciężko znaleźć jakąś chętna osobę .Ja mam nadzieję że do weekendu dojdzie mi mój optolong l-enhance i będę mógł go przetestować 
Najczęściej jeździmy w środku tygodnia 
Decyduje pogoda

Decyduje pogoda

No to jestem zaskoczony
Ja niestety cały czas pracuję na rano i mogę tylko w weekendy zbierać fotony 

Robiliśmy już maratony pracując też na rano. Kiedyś było 6 nocek na przestrzeni 9 dni.
Cześć Dawid. Witam na forum. Masz dużo szczęścia, bo o mały włos, przez takiego jednego to chyba byś już się nie zalogował na to forum, no nie Seba

To były czasy. Mam nadzieję, że jeszcze nie jeden tydzień tak kiedyś zarwiemy
...
Śledzę forum już dłuższy czas i widziałem że ktoś nie miał ochoty na jego prowadzenie więc pomyślałem że trzeba je trochę rozruszać bo źle się dzieje 

meble do salonu klasyczne stylowe meble do salonu i jadalni