Więc i ja zrobiłem sobie trailer tego co będe łapał w zimie

Jedna klatka 5 minut jakoś o 4:30 nad ranem
Szacun, niektórych kilkugodzinne materiały nie wyglądają tak dobrze!!!
Masz kogoś konkretnego na myśli?
Ale akurat to nie moja klatka, tylko Łukasza. A Seba się ze mnie napieprza.
Faktycznie, sorki, zwracam honor autorowi. A Seba sie ze wszystkich napieprza
Nie przypominam sobie, żebym napieprzał się z kogokolwiek zdjęć na forum? I nie, Patrix, w mojej wypowiedzi nie było podtekstów do Ciebie jak też Soadera, oglądam wiele zdjęć na różnych forach i Facebooku, więc to było po prostu ogólne stwierdzenie i nie miałem nikogo na myśli. Jeżeli Cię uraziłem jakimś komentarzem to sorki! To był zwykły żart. Jak sądzisz dlaczego jak ktoś pyta o opinię o zdjęciu to wysyłam do Ciebie?
Pogarda z jaką wszyscy stosujecie sformułowanie "prezes" w stosunku do mojej jakże skromnej osoby dotyka mnie personalnie do żywego
Ja to bym chciał aby do mnie tak mówiono, a co najwyżej słyszę czasem jakże trywialne: szefie!
WavesWatcher pisze: ↑11 wrz 2021, 12:44Ja to bym chciał aby do mnie tak mówiono, a co najwyżej słyszę czasem jakże trywialne: szefie!![]()
No trudnotwoja strata. Kto nie przyjedzie, nie będzie mu dane ZOBACZYĆ
![]()
ASTRO_magda pisze: ↑11 wrz 2021, 14:34Bogu dzięki, żeście sie wreszcie pogodzili. Dwa stare konie a takie to... wrażliwe. Patrix robisz świetne zdjęcia i każdy o tym wie. Jestes w tym naprawde dobry, i jeżeli choc przez moment miałeś focha na Sebastiana - to trzeba z Tobą popracować na płaszczyźnie wyceny swoich umiejętności![]()
Sebastian ABSOLUTNIE nikt nie podszywa pogardy pod slowo "prezes" zwracając się do Ciebie. Każdy wie, że jesteś rdzeniem, żeby nie rzec trywialnie korzeniem, tego forum i team'u, który się regularnie spotyka gdzieś w górach i swietnie ze sobą spędza czas. Ja nawet Cie uwielbiam i piekę dla Ciebie ciastka.
Popatrzcie, jak z glupoty można gdzieś ugrzęznąć w czarnej dupie domysłów, fochów i żalu, zamiast po prostu od razu, jak coś się dzieje, wyjaśnić to i dać se po pysku.
Fajni jesteście i tak
Pozdrawiam Was z cudnego Okrągłego, skąpanego obficie w promieniach wrześniowego slonka
P.S. Seba, dodaj mi to "g" przed "astro, to z powodu tych ciastek. A co, może w astro jestem słaba (jeszcze!) ale piek e dobrze![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości