Wyprzedaż deltaoptical
-
Wyprzedaż deltaoptical
Może komuś coś się przyda:
https://deltaoptical.pl/img/uploads/Wielkie_polowy.pdf
Np zestaw luster 200mm w super cenie
Pozdrawiam
M
https://deltaoptical.pl/img/uploads/Wielkie_polowy.pdf
Np zestaw luster 200mm w super cenie
Pozdrawiam
M
pogodnego nieba!
- Midnight9999
Re: Wyprzedaż deltaoptical
Zauważyłem, że te promocje nadal łączą się z kodem rabatowym 10% z Forum Astronomicznego.
Kod "FA2021"
Kod "FA2021"
Tyle, że oni zaznaczają, że nie można łączyć promocji i rabatów. Tak gdzieś tam czytałem. Ale może się nie połapią 

ATM AR80 f/15, Towa 60mm f/15, ATM AR60 f/13.3, AR90s f/5.6, 10x50, 7x35, AZ4
Dlaczego w nocy niebo jest ciemne, skoro patrząc w każdym kierunku, patrzę na jakąś gwiazdę? Heinrich Wilhelm Olbers
Dlaczego w nocy niebo jest ciemne, skoro patrząc w każdym kierunku, patrzę na jakąś gwiazdę? Heinrich Wilhelm Olbers
No właśnie na ten fakt bardzo tanich luster zwracałem uwagę Piotrkowi odnośnie budowy tego jego wielkiego binonewtona co z mcmaker'em zaczęli kiedyś na bazie luster SW chyba. Mieli zdaje sie już jedną Synte do rozbiórki, ale odpisał mi że wolałby aktualnie raczej STEFAN Optics o podobnych parametrach. 
A skolei ta wspomniana na początku 200mm za niecałe 300,- to faktycznie dobra okazja do jakiejś śmiałej zabawy w ATM np. oparty w większości na druku 3D.
Bardziej dobra zabawa się liczy, niż koszta całkowite jeśli ktoś lubi dłubać i drukować.

A skolei ta wspomniana na początku 200mm za niecałe 300,- to faktycznie dobra okazja do jakiejś śmiałej zabawy w ATM np. oparty w większości na druku 3D.

- Midnight9999
Może gdzieś na wysokości zamówienia to potem weryfikują, bo w koszyku kod normalnie wchodzi i można zamówić. Na delcie czasem jak jest jakiś kod ale nie da się go wprowadzić razem z danym przedmiotem to wyskakuje u góry okienko "ten kod nie działa z tym przedmiotem" czy jakoś tak.
To by była niezła promocja z tym kodem 

ATM AR80 f/15, Towa 60mm f/15, ATM AR60 f/13.3, AR90s f/5.6, 10x50, 7x35, AZ4
Ciekawe czy Łukasz (lolak89) ma wpływ na oferte takiej wyprzedaży, wszak człowiek od nich.
Ja nie ustalam cen, tylko wprowadzam je w życie na sklepie. Kod był źle skonfigurowany ale już jest ok 
Jest kilka smaczków, choćby kątowka bbhs baadera.

Jest kilka smaczków, choćby kątowka bbhs baadera.
meble do salonu klasyczne stylowe meble do salonu i jadalni