Jakbyście to widzieli? Byli by chętni? Znacie jakiś lepszy (z ciemniejszym niebem) ośrodek?
Ja bym był gotów przyjechać bez względu na pogodę

Po cichu liczę na jakieś kukanko przez 20"

Ja 1 kwietnia mam zabieg, nie wiem czy wyjdę odrazu że szpitala czy będę musiał tam pobyć z dwa dni. Jeśli będę w stanie to deklaruje się na odwiedziny tyle że napewno będzie mnie ktoś musiał zgarnąć samochodem na wypadek gdyby brat miał inne plany
30 listopada miałem wypadek przecięcie palca wskazujacego przy czym poszło scięgno zginacza, miało być dobrze wszystko zszyli, dłoń do szyny na 3 tygodnie ale okazało sie że palec się nie zgina 6 lutego kolejny zabieg w trakcie którego okazało się że brakuje 4 cm ścięgna, wstawili mi implant który ma na celu otworzyć kanał dla przeszczepu i dopiero 1 kwietnia kolejny zabieg rekonstrukcji po pobraniu przeszczepu z łydki. Tak już się męczę z tym palcem 4 miesiące i jeszcze pewnie z trzy po zabiegu ale wierzę że palec będzie dobrze funkcjonował. Co do obserwacji to czemu nie postaram się zabrać 20" teleskop, ktoś weźmie nowa 14 nastkę i fajnie sobie popatrzmy.
Cześć.LukaszWSA86 pisze: ↑04 kwie 2019, 21:47Witam nazywam sie \łukasz i mieszkam w Mysłowicach i mysle czy nie przyjechac do was na wspolne obserwacje teraz w sobote pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości