PS - muszę kupić cieplejsze buty

PS2 - na przyszły tydzień prognozy nie najgorsze więc powinna być szansa się wyrwać.
Dokładnie po północy nadciągły chmury a mi się zamgliło przed oczamimkowalik pisze: ↑14 gru 2017, 13:44Dzięki za wspólne obserwacje. Do której wysiedzieliście? Chyba koło północy nadciągneły chmury. Przynajmniej tak mi się wydawało jak dojechałem do domu.
M42 była przepiękna w 8" dobsie, a widok Andromedy niestety był znacznie mniej efektowny niż ten, który utkwił mi w pamięci z obserwacji 20" Newtonem.
Ja siedziałem na krześle tak że nic pod tyłkiem nie miałem,brat miał leżak to zapytam go jak wróci czy przypadkiem go nie wzioł
Ważne czym na nim siedział, żeby później dać go teściowej znowu pod głowęKrzysiekRajda pisze: ↑17 gru 2017, 14:43Co Ty Marcin wyciągłeś tego jaśka teściowej z pod głowy przed wyjazdem na Ścieżków?![]()
![]()
![]()
Może Marcin woli, żeby była u brata na fotelu kierowcy
Sebastian co się dziwisz,trzy teleskopy w budowie to i pogody do wiosny nie będzie
Dobrze prawi...polać muKrzysiekRajda pisze: ↑20 gru 2017, 15:23Sebastian co się dziwisz,trzy teleskopy w budowie to i pogody do wiosny nie będzie![]()
Ha Ha Ha
Sie kolega Marcin wyrobił z dowcipem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości