Tak.
Dotrzemy z Patrykiem przed 20-tą
Czy Tobie czasami nie chodzi o NGC891?WavesWatcher pisze: ↑27 paź 2019, 22:00Jak się nazywa ta galaktyka obrócona bokiem którą obserwowaliśmy w czwartek ?
Szalony jesteś. Pamiętaj, że inni czasami muszą iść do pracyWavesWatcher pisze: ↑29 paź 2019, 07:11Ja rezerwuje dziś nocleg w Smerekowie na te dwie nocki, kto dołączy?
Ja jeżeli przyjadę to też bez noclegu.WavesWatcher pisze: ↑29 paź 2019, 07:11Prognozy na noce ze środy na czwartek i z czwartku na piątek wyglądają świetnie![]()
Ja rezerwuje dziś nocleg w Smerekowie na te dwie nocki, kto dołączy?
No bardzo ładnie to wygląda. Super. Chętnie bym tam został może w czwartkową noc. Z kim przyjeżdżasz? Będziesz miał jakieś miejsca wolne? Jedyny minus to możliwe mocne światło od jednego z domów w pobliżu, który nam zasłania dom sołtysowej, a tam możemy być na to wystawieni.
A mógłbyś zasięgnąć języka jutro rano i dać znać czy nie spadł śnieg i czy wyjedziemy
Aktualnie wszystkie miejsca jeszcze wolne, domek pojemny, także zapraszam:)Setaarius pisze: ↑29 paź 2019, 17:38No bardzo ładnie to wygląda. Super. Chętnie bym tam został może w czwartkową noc. Z kim przyjeżdżasz? Będziesz miał jakieś miejsca wolne? Jedyny minus to możliwe mocne światło od jednego z domów w pobliżu, który nam zasłania dom sołtysowej, a tam możemy być na to wystawieni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości