Pielegniarki...hmmm chętnie, ale nie wszystkieKrzysiekRajda pisze: ↑05 kwie 2019, 13:34Sebastian a może poobserwyjemy koło szpitala tu chyba na południe niebo nie takie złe![]()

Pielegniarki...hmmm chętnie, ale nie wszystkieKrzysiekRajda pisze: ↑05 kwie 2019, 13:34Sebastian a może poobserwyjemy koło szpitala tu chyba na południe niebo nie takie złe![]()
Chłopaki przyjadąSetaarius pisze: ↑04 kwie 2019, 22:04Cześć.LukaszWSA86 pisze: ↑04 kwie 2019, 21:47Witam nazywam sie \łukasz i mieszkam w Mysłowicach i mysle czy nie przyjechac do was na wspolne obserwacje teraz w sobote pozdrawiam
Nie wiem, czy chłopaki przyjadą. Prognozy są nienajlepsze. Aczkolwiek KIM pokazuje, że w okolicach północy powinno się robić ładnie.
Prognozy na wieczór dość słabe. Nad ranem może będzie szansa coś zobaczyć.Orzech pisze: ↑06 kwie 2019, 08:30Chłopaki przyjadąSetaarius pisze: ↑04 kwie 2019, 22:04Cześć.LukaszWSA86 pisze: ↑04 kwie 2019, 21:47Witam nazywam sie \łukasz i mieszkam w Mysłowicach i mysle czy nie przyjechac do was na wspolne obserwacje teraz w sobote pozdrawiam
Nie wiem, czy chłopaki przyjadą. Prognozy są nienajlepsze. Aczkolwiek KIM pokazuje, że w okolicach północy powinno się robić ładnie.Bez względu na pogodę będziemy dziś w ośrodku Romanka. Dobrze by było coś popatrzeć (jest szansa) ale jak się nie uda to płakać nie będziemy
![]()
Celujemy wstępnie w numer 1. Będę tam dzwonił. viewtopic.php?f=33&t=979
To mnie interesuje, szczególnie piątek. Gdyby coś, to ja mogę jechać, choć z drugiej strony, czy przy takim łysym jest to sens? Dajcie znać czy jedziecie.
Chcemy głównie wyrwać się i pogadać, a przy okazji zerknąć na Księżyc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości