Jasne,ale ja dziś raczej nie skorzystamASTRO_magda pisze: ↑10 wrz 2021, 13:32A może być ciasto czekoladowe?![]()

Jasne,ale ja dziś raczej nie skorzystamASTRO_magda pisze: ↑10 wrz 2021, 13:32A może być ciasto czekoladowe?![]()
Dzięki temu sprawiedliwemu nadzorowi i podziałowi dla wszystkich starczyło i jeszcze zostało, a tak to niejaki WW uzurpujący sobie prawo do całości zjadłby wszystko nie podzieliwszy się uprzednio z wesołą kompanierą
O ile nie będzie w stylu pryncypałek AdamaASTRO_magda pisze: ↑10 wrz 2021, 13:32A może być ciasto czekoladowe?![]()
Co racja to racja, dać mu ciaftko bo mądrze prawi
Ja dziś nie jadę...
Czy wystawiłeś już na sprzedaż swój dom, w końcu i tak jest nie używany, a mógłby być z tego teleskop 100 caliWavesWatcher pisze: ↑10 wrz 2021, 16:51Ja dziś nie jadę...
Ja tu już stacjonuję![]()
Zapowiada się kolejna piękna noc.
Setaarius pisze: ↑10 wrz 2021, 15:35O ile nie będzie w stylu pryncypałek AdamaASTRO_magda pisze: ↑10 wrz 2021, 13:32A może być ciasto czekoladowe?![]()
![]()
Korzystaj, że nas nie ma i kontempluj ciszę i spokój
Jutro na pewno będziemy tylko jeszcze nie wiadomo gdzie.
Ja tam niczego nie żałuje. Powiem więcej- tak owocnego okresu w mojej karierze chyba jeszcze nie było. 8 pogodnych nocy pod rząd podczas nowiu nie zdarza się często. I dzisiaj kolejna. Sesje startuje około 20:30, a kończę po czwartej. Zdecydowanie potrzebuję odpoczynku, bo już nie wyrabiam
Super, że Wam się ta pogoda udała! Czekam z niecierpliwością na relacje!WavesWatcher pisze: ↑11 wrz 2021, 09:51Kogo nie było dziś w nocy niech żałuje...![]()
![]()
![]()
![]()
Więcejzapewne napisze Magda w swojej relacji z obserwacji.
Relację napisze dżiastroMagdaMidnight9999 pisze: ↑11 wrz 2021, 14:46Super, że Wam się ta pogoda udała! Czekam z niecierpliwością na relacje!WavesWatcher pisze: ↑11 wrz 2021, 09:51Kogo nie było dziś w nocy niech żałuje...![]()
![]()
![]()
![]()
Więcejzapewne napisze Magda w swojej relacji z obserwacji.
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości